ACTIVITATS PEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

El 8 de Març – Dia Internacional de les Dones, se celebra enguany en un context inèdit, marcat per la Covid-19. Malgrat això, l'Ajuntament d'Albinyana, continua mantenint viu el seu compromís.A causa de les actuals circumstàncies, fem una crida a la ciutadania perquè participeu en la iniciativa i mostreu el vostre suport per a seguir el camí cap a la Igualtat de Gènere. D'aquesta manera, volem reforçar el lema de la campanya d’enguany “Dones i homes, corresponsables!” llançant el repte de formar una cadena virtual d'una gran longitud amb les fotos i missatges dels participants.

Per a col·laborar amb aquesta iniciativa solidària només heu d'enviar un correu electrònic, abans del 7 de març, a 8Malbinyana@gmail.com i adjuntar una foto amb braços i mans estesos als costats, per a unir-se a la cadena. Al mail també es pot escriure un missatge que sortirà publicat, juntament amb la foto, el proper 8 de Març a les xarxes socials de l'Ajuntament.

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Gènere convida a tothom a participar en l'acció, ja que en definitiva es tracta de col·laborar en la conscienciació ciutadana des de tots els àmbits. També s'ha preparat una acció adreçada a l'alumnat de l'Escola Joan Perucho