Albinyana va tornar a caminar

CaminadaWeb

El passat dia 1 de maig es va fer la 10ena caminada popular per diferents camins del municipi a fi de fer una descoberta de l'entorn i passar una matinal saludable.

.

Organitzada per l'Ajuntament d'Albinyana, enguany a la caminada hi van prendre part més d'un centenar de caminadors que van gaudir d'un dia assolellat. Aquesta edició ha estat la que ha aplegat més participants de totes les edicions fetes.

 

La ruta que cada any dissenya el veí Josep Maria Mata, es va iniciar, com és tradició a l'esplanada de davant de la Cooperativa Agrària. Es va anar cap a la zona de l'Aqualeón, la muntanya d'Escarnosa i d'allí es va arribar a la Papiola on es va fer l'esmorzar. Va seguir el traçat pel camí interior fins a les Peces, on es va agafar el camí del Grill i per la Rasa es va arribar fins al punt d'origen.

 

En acabar, i en ocasió del 10è aniversari, es va fer un dinar amb una paella popular a les instal·lacions del Centre Cívic de Bonaterra.

.

La paella, va ser una iniciativa de l'Associació de Veïns i amics de la Papiola, que va coure el membre de la junta, José Rodriguez Buente amb la col·laboració de membres de l'entitat.

fotoWeb3 fotoWeb2