DIUMENGE AL MATÍ, POESIA I MÚSICA ITINERANT PER ALBINYANA

Diumenge vinent 20 de març Albinyana celebrarà el Dia Mundial de la Poesia amb un vermut poètic i musical itinerant. Els poetes baix penedesencs Alba Vinyes Lasso i Kevin Prados posaran veu a l'obra de grans veus de la poesia catalana i internacional, amb noms com Gabriel Ferrater, Jaime Gil de Biedma, Dolors Miquel, Mireia Calafell, Baudelaire, Joan Vinyoli, Margarit o Sylvia Plath, i també obra pròpia. 
 Ho faran acompanyats de la violoncel·lista tarragonina Glòria Coll Domingo i el percussionista baix penedesenc José Asensio, que tocarà el handpan (un instrument peculiar amb una sonoritat evolvent que no deixarà indiferent el públic).
 L'acte és una proposta conjunta de l'Ajuntament d'Albinyana i el grup Qalamita, organitzadors del Festival Fantàstic, que va començar al municipi l'estiu passat amb gran èxit d'assistència.
 Com que es vol passejar la poesia per tot el poble, l'acte començarà a les 12:15 h a la plaça Sant Antoni, rere l'església, on es farà la primera intervenció. Després, a les 12:45 h, la comitiva anirà fins a la terrassa de la Societat d'Albinyana, on el bar oferirà un vermut al públic a preus especials mentre la poesia i la música continuen. Finalment, a les 13:15 h, l'última parada serà la terrassa del Restaurant Can Lleó on també hi haurà el lot vermut amb beguda i tapa a preus especials. En cadascun dels tres  llocs  del recital, a la part final hi haurà micro obert per a qui vulgui sumar-se llegint algun poema, a la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que és el 21 de març.