DISSABTE I DIUMENGE ESCAPE ROOM SOBRE EMERGÈNCIA CLIMÀTICA A ALBINYANA

Demà i diumenge, un escape room sobre emergència climàtica serà a Albinyana. En aquest divertit recurs d'educació i sensibilització que els veïns i veïnes de totes les edats poden gaudir en grups de 4 persones  es plantegen els reptes ambientals, els quals s'han de superar aportant solucions

El planeta viu en estat d'emergència climàtica. L'activitat humana, l'emissió de gasos amb efecte d'hivernacle, l'esgotament de les reserves naturals, l'ús abusiu de plàstics, el consum dels recursos del planeta, etc. estan portant el planeta al seu límit.

Per tal de poder prendre consciència de la problemàtica actual des de la Diputació de Tarragona s'ha  plantejat un escape room que permet aprofundir, experimentar i superar reptes per fer una societat més sostenible.

S'ha construït en materials reciclats i reutilitzats i requereix que els participants puguin escapar de l'espai en 30 minuts.

Podeu reservar horari  trucant per telèfon al 977687818 o per correu electrònic a aj.albinyana@albinyana.cat  L'escape room funcionarà e dissabte i diumenge matí i tarda de 10 a 14 hores i de 3 a 7 de la tarda. Estarà ubicat a la Sala Polivalent d'Albinyana.