DISSABTE A LA TARDA A LES PECES, ESPECTACLE DE MÀGIA EN SOLIDARITAT AMB LA LLIGA CONTRA EL CÀNCER

Dissabte vinent, a les 7 de la tarda, la Delegació local de la Lliga contra el Càncer ha preparat una activitat lúdica -un espectacle de màgia a càrrec de Darío Proximity i diversos sortejos-  dins la segona edició dels Relleus Solidaris que es fan arreu de la demarcació.
Relleus Solidaris és una activitat intercomarcal que té com a objectiu recórrer, amb un "testimoni", les 123 Delegacions de la Lliga contra el Càncer al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. 
L'activitat es farà al pati de davant de l'Espai Jove (antiga llar d'infants), al carrer Barcelona de Les Peces. Les persones interessades a assistir poden trucar per telèfon al 645 873 300 per apuntar-se. El preu de la polsera solidària és de 5 €
L'objectiu d'aquesta acció solidària és, per una banda, recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer i per l'altra, realitzar una acció conjunta involucrant totes les delegacions de la Lliga, d'aquesta manera es vol aconseguir que totes les delegacions actuïn com una sola, involucrant a totes les persones dels diferents territoris per crear un de sol, el territori més solidari mai vist fins ara a les nostres terres.