NITS D'HUMOR A LES FESTES MAJORS DE L'AGOST

El pallasso, guionista, animador de públic a televisió, cantant i músic, Ferran Aixalà obrirà la Festa Major d'Albinyana 2022 amb el divertit monòleg  "Les 7 pomes" que fa un recorregut a través de la història en clau d’humor i on les pomes hi juguen un paper clau. A part de riure, aprendreu fets interessants i anècdotes curioses

La història de les pomes ha canviat el transcurs de la humanitat: la prohibida, la daurada, la travessada, la caiguda, l'emmetzinada, la gegant i la dissenyada.

L'espectacle d'obertura de la Festa Major es farà al pati de l'escola Joan Perucho el divendres 19 d'agost a les 9 del vespre. L'entrada serà gratuïta i no cal fer reserva prèvia. 

A Bonaterra el dissabte 6 d’agost començaran les nits d’humor amb l’actuació de Juanjo Albiñana, monologuista del Club de la Comèdia.

Aquest no seran els únics espectacles d'humor que hi haurà al municipi el mes d'agost vinent, ja que a la Papiola s'ha previst el diumenge 14 d'agost una nit d'humor amb la presència de Xavier Deltell, Jaimito Borromeo,  i El Sr. Barragan

BORROMEO.jpg

I a final de mes, el diumenge 28 al vespre,  com a plat fort  final de la Festa Major de Les Peces hi haurà l'actuació de Peyu amb el seu espectacle "l'Home orquestra."