"FANTÀSTIC" II FESTIVAL DE POESIA D'ALBINYANA 21 i 24 D'AGOST

La poesia tornarà a ser protagonista enguany a la Festa Major d'Albinyana. El Festival "Fantàstic" d'enguany s'amplia a fos actes: un recital i un concert de sons plens de poesia. 

Enric Casasses serà el poeta destacat del recital, amb Guim Valls i Núria Martínez-Vernis. El recital poètic es farà al pati de les escoles velles d’Albinyana el diumenge, 21 d’agost a les 19:30 h.

El segon acte, amb el qual el Fantàstic creix, serà el concert de Riccardo Massari amb el seu grup experimental Tarkampa, format amb la violinista Maria Morera i el percussionista Pablo Posa. Tarkampa proposa un concert fet de músiques i cançons originals que transporten a un món sonor ple de poesia, força rítmica i subtilesa tímbrica. Cançons en diverses llengües, significats de saviesa fora del temps i de la història, amb una sonoritat poc comuna i sorprenent.

L’organització del festival Fantàstic va a càrrec de l’Ajuntament d’Albinyana i del grup Calamita, format per la poeta Alba Vinyes Lasso i l’artista visual Gabriele Sisti. El concert de Tarkampa serà a la Plaça Major  el dimecres 24 d’agost, a les 20 h.