TROBADA D'ASSOCIACIONS DE GENT GRAN EL 24 DE SETEMBRE A LA BISBAL DEL PENEDÈS

El dissabte 24 de setembre a la Bisbal del Penedès, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Penedès i la Regidoria de Gent Gran de l'ajuntament de la Bisbal, hi haurà una Trobada d'associacions de gent gran del Baix Penedès.

A la Trobada hi poden anar totes les persones jubilades. 

El programa d'actes començarà a les 10:30 h amb la benvinguda institucional.  A 2/4 de 12 hi haurà una visita a la Ruta de les Tavernes. Per a les persones que tinguin problemes per caminar es projectarà un documental al Centre Municipal de Cultura.

A 2/4 d'1 del migdia hi haurà una copeta de vi i a la 1 del migdia l'actuació del Ball de Gitanes de la Bisbal i els Grallers de la Societat.

A les 13:30 h hi haurà un dinar a la Societat i a les 3 de la tarda ball amb l'actuació del Duet Alma. A les 5 de la tarda es preveu el retorn cap als municipis d'origen.

El preu del tiquet serà de 10€ i inclou dinar i transport.Les persones interessades es poden apuntar a l'Ajuntament d'Albinyana fins al dia 11 de setembre.

La festa té el suport dels ajuntaments d'Albinyana, Bonastre, El Montmell, Masllorenç, la Bisbal del Penedès i el Consell Comarcal del Baix Penedès.