Guanyadors 16è Concurs Pintura Ràpida

 

El pintor Julio Garcia iglesias guanya el primer premi del XVI concurs de Pintura Ràpida d'Albinyana. El pintor d'Abrera, Julio García Iglesias ha estat el guanyador de la XVI edició del concurs de pintura ràpida que es va fer diumenge dins els actes de la Festa Major d'Albinyana organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament. El guanyador de la present edició ha pintat una part del carrer de Bonastre del nucli albinyanenc.

.

Aquest mateix pintor també es va endur el primer premi en l'edició de l'any 2011 del mateix concurs.

 

La pintura junt amb la fotografia premiada en el concurs que es farà aquest proper cap de setmana dins els actes de la Festa Major del nucli de Les Peces seran reproduïts en el calendari del proper any que al voltant de les dates nadalenques es fa arribar, per part de l'ajuntament, a cada casa del municipi.

 

 

 

El segon premi se'l va endur el pintor de Xàtiva, Miquel Soro García que va pintar també un racó del carrer de Bonastre. A fi de fomentar l'esperit artístic es va fer també una mostra infantil que van tenir com a treballs premiats els de Júlia Nin, Ferran Miravent i Ot Arbós.

 

Des de les 9 del matí fins a les 2 de la tarda els artistes van plasmar en les seves teles bonics fragments del poble, i van omplir els carrers d'art i color. Entre els participants d'enguany hi havia pintors de Terrassa, Roda de Berà, Sabadell, Manresa, Granollers, Sant Pere de Ribes i Sant Joan de Mediona, a part d'artistes del Baix Penedès.