El dissabte 19 d’octubre hi haurà com a aperitiu a la XVI Fira d’Artesania un Taller de Cuina Saludable: “Tastant lo Poble”
es inscripcions al taller són gratuïtes. Us podeu apuntar trucant al telèfon de l’Ajuntament al 977 687 818.
Al matí es farà una caminada-passejada per recollir plantes i herbes que a la tarda seran cuinades.
El taller va a càrrec de la cuinera, docent i divulgadora de l’alimentació sostenible, Vanesa Bustos.
Aquesta activitat compta amb el suport de la Diputació de Tarragona mitjançant l’Escola d’Art i la Cultura.
Tastar lo poble és un taller per elaborar productes gastronòmics i posar en valor els sabors dels diferents productes alimentaris disponibles a un poble. La proposta es desenvolupa en dues parts. Durant el matí es farà una passejada per les rodalies d’Albinyana, amb l’objectiu de captar la diversitat paisagística i botànica de la zona, així com les possibilitats gastromòmiques dels productes. La sessió de tarda serà per elaborar productes a partir de les matèries recollides.
Un taller obert adreçat a tothom interessat en incorporar noves experiències gastronòmiques a la seva quotidianitat i fomentar el sentit de pertinença amb el lloc que habitem.
*Els tallers per mostrejar lo poble són quatre propostes, un per cada un dels sentits no visuals: oïda, gust, olfacte i tacte, l’objectiu dels quals és fer un inventari de mostres d’olors, sons, gustos i matèries d’alguns dels pobles de l’Escola nòmada. Amb aquestes mostres, es crearà un nou poble que des d’una lògica no visual acamparà, en format d’instal·lació, a l’Escola d'Art i Cultura. Aquesta és una més del conjunt d'activitats artístiques i culturals d'abast territorial que desenvolupen els principis conceptuals del projecte Pobles Mudats de la Xarxa d'Espais Culturals de la Diputació.