Homenatge a avis de la Societat d'Avis de Les Peces-Albinyana

El passat diumenge 26 d'octubre es va fer a la Societat d'Albinyana un dinar de germanor convocat per la Junta de la Societat d'Avis Les Peces-Albinyana. Més d'un centenar d'associats hi van prendre part i es va acabar amb un animat ball de tarda.

.

Aquesta trobada cada any serveix per fer un homenatge a les persones de més edat sòcies de l'entitat. Enguany el record van ser per la veïna d'Albinyana, Enriqueta Juncosa i per la veïna de les Peces, Dolors Carbó. El lliurament dels records va anar a càrrec del president de l'entitat, Josep Monfort, l'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, i pel membre de la Junta de l'entitat, Anna Maria Martinez, que després d'uns mesos de baixa va poder tornar a estar amb els associats que li van retre un llarg aplaudiment en senyal d'estima i amistat.

.

.

En les paraules que l'alcalde albinyanenc va adreçar als avis va agrair la solidaritat que demostren dia a dia en moltes de les seves accions: " sou un coixí per a moltes famílies en la vostra activitat diària i sempre he constatat que sou com una gran família que integra i fa poble. Espero que mantingueu aquesta manera de fer per molts anys".

.

L'entitat ja té 26 anys de vida d'ençà que es va fundar per part de la iniciativa d'un petit grup d'avis del municipi encapçalats per Lluis Lloret que va ser el primer president.