Pàgines de Passió

El proper dissabte 28 de març i l'endemà el diumenge de Rams, a l'església parroquial de Sant Bartomeu d'Albinyana es tornarà a fer la representació de "Pàgines de Passió" a càrrec del Grup de la Parròquia d'Albinyana.

.

Més d'una cinquantena de persones intervenen en la posada en escena de fragments de la Passió, Mort Resurrecció de Jesús, en una obra que té coma base les mateixes fonts escrites de l'evangeli, en les versions de Mateu, Marc, Lluc i Joan que permeten la representació de les escenes, acompanyades pels cants propis de la litúrgia i els comentaris que tres actors espontanis, van fent comentaris sobre la figura de Jesús i els passatges de l'evangeli.

.

A part dels actors i narradors, l'obra compta també amb un cor, format únicament per a les representacions on una trentena de cantaires del propi poble, acompanyen l'obra amb diverses cançons.

.

La direcció musical va a càrrec des del primer dia del compositor i músic Josep Maria Guitart, mentre que els darrers anys la direcció artística de les representacions va a càrrec de la tarragonina Mercè Sardà.