14 de maig: nova data per renovació del DNI a Albinyana

L’Ajuntament d’Albinyana possibilita els tràmits de l’expedició del document nacional d’identitat( DNI), per primera inscripció o renovació. Una unitat mòbil del Cos Nacional de Policia (CNP) es desplaça periòdicament al nostre municipi per a facilitar la realització d’aquest tràmit.

.

Si hi esteu interessats, només us heu de posar en contacte amb les oficines municipals trucant per telèfon al 977 687818 o bé per correu electrònic a l’ a/e  aj.albinyana@altanet.org

.

 

La renovació es fa en dependències de l’Ajuntament, amb la documentació que prèviament se us informa que cal aportar.

.

 

El pròxim 14 de maig al matí està previst que es faci una nova visita de la unitat mòbil del CNP. Si esteu interessats encara hi sou a temps de poder-vos apuntar per fer aquest tràmit.

.

 

Aquest és un servei que es pot fer al municipi des de fa cinc anys. Periòdicament, i a partir de la demanda dels propis veïns que necessiten la renovació, es concerta un dia per fer la renovació. La periodicitat sol ser de dues visites per any. Aquesta serà l'onzena vegada que visita el municipi la unitat mòbil de la Policia i fins a la data han gaudit del servei 462 persones que han renovat o s'han fet el DNI per primer cop a Albinyana evitant els desplaçaments a Tarragona.