La Marató de TV3 es farà el 13 de desembre

El Patronat de la Fundació La Marató de TV3 ha decidit avançar la data de La Marató del 2015 al 13 de desembre, després de la convocatòria de les eleccions generals per al 20 de desembre.

Aquest canvi de data respon a la conveniència informativa i mediàtica de no fer coincidir tots dos esdeveniments. La Marató es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.
:
Segons els experts, la diabetis, una malaltia que provoca la presència de nivells elevats de sucre a la sang, afecta aproximadament el 14% de la població de Catalunya, la meitat de la qual ho desconeix.  
:
L’obesitat és un problema cada vegada més freqüent en la població mundial, que no s’explica només pels canvis d’estil de vida associats als països desenvolupats. Moltes de les seves potencials causes biològiques, ambientals i condicionants genètics es desconeixen encara. S’estima que l’índex d’obesitat entre la població infantil s’ha triplicat en els darrers 15 anys i que un nen obès acabarà sent un adult malalt.
:
 
Aquesta serà la 24a edició de la Marató de TV3