12a Caminada Popular

El proper diumenge, dia 1 de maig, se celebrarà una nova edició de la tradicional caminada popular.

Se sortirà a les 9 de matí de l'esplanada que hi ha davant del nou edifici de la cooperativa.

.

Anirem cap al poble i agafarem un camí que entre vinyes i envoltats d'una gran varietat de flors acabades de sortir, ens durà a l'antic camí de La Bisbal. Seguirem aquest passant per un bosc que ens durà al dipòsit d'aigua de Les Peces. Baixarem cap al poliesportiu i d'allà cap a les Masies del Torrent. Un altre cop entre vinyes anirem a creuar la riera de La Bisbal i seguint pel camí arribarem a una cruïlla, prendrem el camí de l'esquerra, que és el que ens durà a l'àrea recreativa de Tomoví on esmorzarem.

.
En acabat d'esmorzar anirem cap a Bonaterra II i passant pel davant del centre cívic anirem a buscar la passarel·la de vianants per creuar la riera. Haurem arribat a La Papiola.

.
Creuarem la carretera de Valls i anirem cap a l'esquerra tot buscant un camí que surt al final del carrer a la dreta, seguirem camí amunt, podrem veure unes barraques de pedra seca bessones. Més amunt el camí s'acaba i passa a ser un corriol molt marcat. Aquest corriol es torna costerut, però només en la part final. Aquí segurament encara hi podrem veure restes d'unes barraques bessones i gaudir d'una meravellosa vista cap a la vall. Som a prop del dipòsit d'aigua de La Papiola. Prendrem el corriol de l'esquerra que entre bosc ens durà cap a la zona de l'Escarnosa. En sortir del bosc anirem entre vinyes i creuant el torrent del Magre, arribarem a la cooperativa, d'on hem sortit.

.

 

:

Itinerari del recorregut

.

La longitud de la passejada, és d'uns 10km, amb una durada aproximada de 3 o 4 hores, és recomanable dur aigua i esmorzar.

.

.

I per tothom que vulgui, a les 14:30 h. PAELLA POPULAR  -  Preu del tiquet: 8 €

.

INSCRIPCIONS FINS AL 29 D’ABRIL  A:
Ajuntament d’Albinyana
Telecentre de Les Peces (dilluns de 16 a 19:30 h.)
Centre Cívic de Bonaterra II (dilluns de 16 a 19:30 h.)