10a Fira d'Artesania d'Albinyana

Com ja és habitual a Albinyana, a la tardor se celebra la Fira d’Artesania al nucli antic del poble. Enguany, que arriba a la seva desena edició, es durà a terme el proper diumenge 9 d'octubre. 

 

Hi trobareu les activitats ja habituals: els més de cinquanta expositors i artesans, l'esmorzar i dinar populars, els passejosamb "Poni" a càrrec de l'Hípica de Bonastre, els tallers per a grans i petits, l'animació al carrer, l’actuació dels capgrossos de la Societat d’Albinyana, i les matinades a càrrec dels grallers La Cresta de la Canya.

 

La fira estarà oberta de les 9 del matí a les 8 del vespre. A "Cal Llogari" podreu visitar el maridatge de pintura i poesia de "Sentiments" de Montse Almonacid i "Respiro, bategant paraules" de Mercè Solé i Prado;  també podreu assistir a la representació i conferència de "Com es treballa el Margalló" a càrrec de mestres artesans vinguts del Museu de la Palma de Mas de Barberans. Cal recordar que el treball amb fulles de Margalló fou una activitat econòmica de subsistència important a Albinyana fins als anys cinquanta del segle passat. La darrera cita del dia serà el concert ofert pel grup "Rock & Kids" a les 6 de la tarda a la Plaça Major.

 

Una festa popular que ofereix a albinyanencs i gent vinguda d’arreu l'oportunitat de reviure antics costums no tan llunyans en el temps.  Hi col·laboren diversos particulars i empreses locals, l'AMPA de l'Escola Joan Perucho, la Diputació de Tarragona, Aqualeon, l'Ajuntament d'Albinyana i l'Agrícola i Secció de Crèdit d'Albinyana.