L'exposició "Residus, matèria de primera" arriba a les Peces

L'exposició "Residus, matèria de primera" es pot veure a les Peces fins a final de mes.

 

Aquesta mostra fa una detallada explicació del valor que tenen els nostres residus domèstics. Per exemple es pot veure com molts dels elements dels nostres residus diaris serveixen per a la fabricació de nous objectes.

 

Formada per 7 panells explicatius, la mostra vol fer créixer la consciència dels que la visitin en conceptes com la reducció, reutilització i reciclatge, Cada panell correspon a una fracció de recollida selectiva diferent, i en el mateix si poden veure casos pràctics d'exemples de transformació de nous productes a partir de les deixalles.

 

Romandrà oberta fins a final de gener, i es pot visitar els dimecres i dijous de 5 a 7 de la tarda i els matins de dijous i divendres de 9 a 1 del migdia. Els dissabtes es fan visites guiades a les 12 del migdia, amb un petit obsequi per a cada participant.

 

Com a activitat complementària a l'exposició es faran tallers escolars i els alumnes de l'Escola Joan Perucho també visitaran la mostra.

 

Aquesta exposició, ubicada al Centre de Serveis per a la Gent Gran de les Peces (Rambla del Penedès, 7) està dissenyada i produïda per la Diputació de Tarragona. Al municipi hi arriba impulsada per l'àrea de Serveis i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Albinyana dins els programes d'agents cívics mediambientals que es desenvolupa al municipi amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya.