Espai Jove Activa´t

L'espai jove activa't es posa en marxa per oferir un seguit de recursos tant d'oci com culturals per a joves de 12 a 25 anys. Aquest espai, situat al centre de formació jove C/Barcelona núm. 11, Les Peces, funcionarà els dimecres i els divendres de 16.30 a 19.30 h.

 

Aquesta iniciativa s'ha pogut engegar gràcies al programa de garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya. Mitjançant aquest programa s'ha contractat a una noia durant 6 mesos per a realitzar les tasques de dinamitzadora de l'espai jove.

 

Aquest espai ofereix un lloc de trobada i d'intercanvi on trobar-se amb els amics i compartir activitats, fer deures, connectar-se a internet, fer demandes d'informació.. Una programació d'activitats d'oci participatiu que inclou propostes diverses: tallers, tardes de cine, jocs i d'altres activitats on poden desenvolupar les seves inquietuds.

 

Els nostres espais:

Sala: Espai de trobada i d'esbarjo amb jocs de taula, altaveus, projector.. Preparat per acollir tallers, tardes de cine, punts de trobada i tardes de jocs.

 

Sala d'estudis: Espai per donar servei als/les joves estudiants, els ajudarem a fer els deures, estudiar, podran quedar per fer treballs en grup..

 

Punt TIC: Espai amb connexió a internet.

 

Punt d'Informació Juvenil: Atenció integral de consultes, d'assessorament i recerca d'informació juvenil per a qualsevol dubte o orientació que necessitin.

 

Exteriors: Disposem del parc del davant amb la taula de ping-pong on també podeu passar una bona estona!