SUSPENSIÓ D'ACTIVITATS DE SETMANA SANTA I SANT JORDI

Amb motiu de la situació d'alarma sanitària són diverses les activitats que se suspenen al municipi. D'una banda ja es van suspendre les representacions de Pàgines de Passió que s'havien de fer aquest proper cap de setmana.

També han quedat suspesa tota l'activitat de la Setmana Santa: el Viacrucis jove, la Processó del Divendres Sant, l'Aplec del Dilluns de Pasqua i totes les celebracions litúrgiques.

D'altra banda, l'Associació Cultural Extremadura del Vendrell també ha anunciat la suspensió de la 35a edició de la Romeria de Maig, que estava previst pel 15,16 i 17 del pròxim mes de maig, a la zona de Tomoví.

CONCURS LITERARI "JOAN PERUCHO" AL NOVEMBRE

D'altra banda, el tradicional concurs literari "Joan Perucho" que s'ha fet els darrers vint anys coincidint amb la festivitat de Sant Jordi ha estat ajornat fins al mes de novembre. Es convocarà durant el mes d'octubre i el lliurament de premis es farà coincidir amb la data del centenari del naixement de Joan Perucho, el dissabte 7 de novembre. Serà un acte més dins la programació de l'Any Perucho que en aquest moment té suspeses també totes les activitats.