DEMÀ ARRIBADA DELS REIS D'ORIENT, ADAPTADA A LA SITUACIÓ DE PANDÈMIA

Enguany els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaran al municipi de forma diferent donada la situació sanitària a causa de la COVID-19. Les concentracions de famílies, que cada any acompanyaven l'arribada, així com el recorregut de la cavalcada reial per diferents carrers del municipi i el repartiment de regals concentrat en un mateix indret no es poden produir. 

Tot i això, la tarda de demà dimarts els Reis passaran pel municipi i faran un lliurament de regals i joguines, a partir dels encàrrecs rebuts per part de nens i nenes en les seves cartes, que els patges ja van recollir el dia 27 de desembre.

Durant la tarda-vespre faran una visita a domicili de cada infant on deixaran a la porta de cada casa, un dels regals demanats. A la nit màgica del 5 de gener, acabaran d'arrodonir el treball i tothom trobarà durant el matí del dia 6 al matí els regals que hauran deixat en cada llar.

Aquest any, i per complir amb totes les mesures, no es llençaran caramels i no hi pot haver interacció entre els Reis i els nens i nenes. El repartiment començarà simultàniament a 2/4 de 6 a Les Peces i a La Papiola i a partir de les 7 a Albinyana i a Bonaterra.