EL LLIBRE "ALBINYANA I LES PECES A L'EDAT MODERNA" ES PRESENTARÀ ELS DIES 24 I 29 D'AGOST

“Albinyana i Les Peces a l’Edat Moderna” és un llibre de l'historiador local, Marc Casellas Sequera que es presentarà a Albinyana el dimarts 24 d’agost i a Les Peces el diumenge 29. Les dues presentacions es faran a la Societat Recreativa d'Albinyana i a l'Agrupació Recreativa de Les Peces, dins els actes de les Festes Majors.

El llibre explora, per primer cop, com era la vida a Albinyana i Les Peces en els segles XVI, XVII i XVIII, el que es coneix com l'edat moderna. El treball fa un recorregut per aquella època tot explicant l'origen de moltes cases, masies i famílies. A més s'explica quins eren els usos i costums de la societat d'aquell temps.

Les presentacions aniran a càrrec de Joan Latorre Solé, professor d'història i autor del pròleg i Marc Casellas Sequera autor del llibre.
El llibre es posarà a la venda a partir del dia 24 d'agost. Hi haurà dos punts de venda: Les oficines de la Cooperativa d'Albinyana i a la Societat de Les Peces. El preu del llibre és de 15 €. També es podrà adquirir a les dues presentacions

Portada del llibre