GUILLEM ESTADELLA I TIAN LARA OBREN LA FESTA MAJOR D'ALBINYANA

Els monòlegs de Guillem Estadella i de Tian Lara obriran demà, a les 9 del vespre, a la pista de l'escola Joan Perucho la Festa Major d'Albinyana.

Guillem Estadella és nascut a Cunit. És un jove còmic i humorista català que presentat i guionitzat els seus espectacles. Ha col·laborat com a guionista i locutor a diferents programes de  ràdio. Ha pasat per SER Catalunya, Onda Cero i pel Fricandó Matiner de RAC 105. També ha treballat com animador de públic de televisió en programes com "Tabús", "El Foraster" i "Ahora Caigo". Ha estat guionista del Foraster de TV3 i forma part de l'equip del "Barça juga a RAC1".

Tian Lara ha estat els darrers vuit anys en cartellera de teatres amb diferents espectacles, la darrera temporada al Club Capítol de Barcelona i ara al teatre Reguba amb el show "El Anticoach". Ha gravat monòlegs pel canal de TV Comedy Central i per a TV3. Li agrada barrejar temes d'actualitat, animals i experìències reals amb constant interacció improvisada amb el públic que va als seus espectacles. Tian Lara ocupa el lloc de Ferran Aixalà que no podrà ser demà a l'escola Joan Perucho per malaltia, ja que està passant una pneumònia.