ALBINYANA ACOLLIRÀ ENGUANY ELS ACTES DE LA DIADA COMARCAL

Albinyana acollirà enguany l'acte comarcal de la Diada Nacional de Catalunya. El programa, preparat conjuntament amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, preveu activitat durant tot el cap de setmana. 

EXPOSICIÓ A LA SALA POLIVALENT

El divendres, 10 de setembre, a 2/4 de 8 de la tarda s'inaugurarà l'exposició "Joan Perucho, creació, imaginació i bon gust". L'exposició romandrà durant tot els cap de setmana a la sala polivalent de l'escola Vella. Aquesta exposició de petit format,  6 roll-ups, repassa totes les facetes de Joan Perucho: poeta, autor de novel·les d'aventures, crític d'art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diaris

A l'acte d'inauguració, el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans, farà la glossa de la Diada d'enguany.

L'exposició es podrà visitar durant els matins dels dies 11 i 12 de setembre, d'11 del matí a 2 de la tarda.

CONCERT AMB ANDREA MOTTIS

També el divendres 10 de setembre, a les 9 del vespre, a la pista de l'escola Joan Perucho hi haurà un concert  a càrrec d'Andrea Motis Trio. Andrea Motis és una trompetista, saxofonista i cantant. Amb Joan Chamorro són considerats tota una revelació en el món del jazz. Amb la música d'ídols de la talla de Louis Amstrong, la jove trompetista i cantant barcelonina enlluerna al públic des del 2012, any en què Quincy Jones es fixà en ella i la va convidar a compartir escenari al Festival de Peralada.

L'acte té l'aforament limitat i cal reserva d'entrades a diadacomarcalalbinyana@gmail.com

OFRENA A LES VÍCTIMES DE LA GUERRA CIVIL

El dia 11 de setembre a 2/4 de 10 del matí es farà a la fossa del cementiri vell d'Albinyana el tradicional homenatge a les víctimes de la guerra civil.

Hi haurà la benvinguda amb la interpretació del Cant dels Ocells a càrrec de Josep Maria Guitart, una ofrena floral al monòlit de la fossa comuna per part d'institucions i entitats, una glossa institucional i es finalitzarà amb la interpretació i cant de l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors.

El cementiri vell romandrà obert de 9 del matí a la 1 del migdia.