ABANS D'ACABAR L'ANY, A BONATERRA II HI HAURÀ LLUMS LEDS PER IL·LUMINAR ELS CARRERS

Dimecres passat, la Junta de Govern local va adjudicar l'adquisició de lluminàries tipus LEDS per substituir les actuals de vapor de sodi de tots els carrers de  Bonaterra II.

En total, es preveu la renovació de 230 punts de llum. 

La instal·lació de LEDS permet estalviar energia,  ja que disposen d’un major rendiment lumínic útil que en altres tipologies de làmpades (% lúmens per W de potència lumínica). Aquesta tecnologia permet estalviar consums i costos energètics, té major vida útil pel que hi ha menys despeses de manteniment.

L'adjudicació de les lluminàries es va fer a l'empresa Novatilu SL per import de 31.649,84 €. També es van adjudicar els treballs de col·locació i l'adquisició del material necessari per fer el canvi a cada punt de llum ( cables i caixes de fusibles) a l'empresa Alumbrados Viarios SA per import de 9.392,63 €  i 5.159,81 €. L'adjudicació s'ha fet mitjançant la Central de Compres de l'ACM (Associació Catalana de Municipis) a la que l'Ajuntament d'Albinyana està adherida. 

Boanterra II s'afegirà als nuclis de La Papiola, El Molí del Blanquillo i Bonaterra I, on ja hi ha llums de tecnologia LED per il·luminar els carrers. En l'exercici del 2022 es seguiran renovant punts de llum  en zones de Les Peces i Albinyana.