DIMECRES, ELS REIS REPARTIRAN JOGUINES I REGALS CASA PER CASA

Enguany els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, tornaran a arribar al municipi de forma diferent a la tradicional, donada la situació sanitària  a causa de la sisena onada de la  COVID-19. Les concentracions de famílies, que acompanyaven l'arribada, així com el recorregut de la cavalcada reial per diferents carrers del municipi i el repartiment de regals concentrat en un mateix indret no es farà.

Com l'any passat, la tarda de dimecres els Reis passaran pel municipi i faran un lliurament de regals i joguines, a partir dels encàrrecs rebuts per part de nens i nenes en les seves cartes, que els patges ja van recollir ahir diumenge.

Durant la tarda-vespre faran una visita a domicili de cada infant on deixaran a la porta de cada casa, alguns dels regals demanats. A la nit màgica del mateix 5 de gener, acabaran d'arrodonir el treball i tothom trobarà durant el matí del dia 6 al matí els regals que hauran deixat en cada llar.

Aquest any per complir amb totes les mesures, no es llençaran caramels i no hi pot haver gaire interacció entre els Reis - i els nens i nenes. El repartiment començarà simultàniament a 2/4 de 6 a Les Peces i a La Papiola i a partir de les 7 a Albinyana i a Bonaterra. 

Totes les persones que participen en la cavalcada, Ses Majestats incloses, faran ús de la mascareta, preferentment quirúrgica o FFP2, i la portaran  correctament ajustada. Totes les persones a partir de 6 anys, que esperin i rebin els Reis al domicili han de portar mascareta en tot moment. La mascareta ha de ser de la mida adequada i ben ajustada a la cara.