"LLEGA 700" RESOLDRÀ LES INCIDÈNCIES AMB LA RECEPCIÓ DE LA TDT PER L'ARRIBADA DEL 5G AL MUNICIPI.

El servei de nova generació de telefonia mòbil 5G a través de la banda de freqüència de 700 MHz arribarà aviat al municipi d'Albinyana. Aquesta banda, utilitzada pels principals operadors, permet millorar el servei de telefonia mòbil augmentat la cobertura en interiors, amplia la velocitat de connexió a Internet i facilita els serveis de televisió, vídeo i música sota demanda.

La prestació d'aquest nou servei en la banda de 700MHz pot comportar afectacions del senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT) dels usuaris del municipi, a causa de que aquesta tecnologia va sobre la banda de freqüència que anteriorment s'utilitzava pel servei de televisió.

Per resoldre aquestes afectacions als usuaris de la TDS, s'ha habilitat un telèfon gratuït al qual es pot trucar per demanar informació o per demanar que vinguin a restablir el servei TDT en cas que no arribi amb tota normalitat.

El número d'atenció gratuït és 900 833 999

Un cop notificada l'afectació un tècnic qualificat de l'empresa Llega 700  -encarregada per les operadores mòbils per resoldre qualsevol mena d'afectació- es desplaçarà al domicili on s'ha detectat el problema i procedirà a dur a terme les tasques de condicionament necessàries per solucionar-les. Aquest servei no té cap cost pel ciutadà.