DISSABTE ENGEGA “FESTA ALS PARCS” A LA PAPIOLA

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Albinyana ha preparat un programa d’activitats adreçades als nens i nenes que es faran als diferents parcs infantils del municipi, al llarg de tot l’any. La primera activitat serà aquest dissabte, a les 6 de la tarda, al parc del carrer Cirerer de la Papiola, on actuarà el grup “Els Atrapasomnis”

El programa té dos períodes: el primer que va de març a juny i el segon de setembre a desembre. En total es programaran 8 actuacions de grups d’animació infantil, pallassos, titelles, festa holi i d’altres per tal que els més petits tinguin l’oportunitat de conèixer la remodelació dels parcs que hi ha en els diferents nuclis de població del municipi i també puguin trobar estones de trobada i socialització després de l’època de pandèmia que ha comportat l’anulació de moltes activitats lúdiques i festives.

En el període març-juny, les activitats es faran a la tarda del darrer dissabte de cada mes, i a la tardor seran en horari de matí el darrer diumenge del mes.

Actualment, s’està fent la remodelació del parc infantil de la zona de Bonaterra I. I ja s’han enllestit la renovació de tots els aparells de joc i àrees de protecció al parc de la Papiola, al del carrer Barcelona a Les Peces i també al que hi ha a la plaça de Sant Antoni d’Albinyana.

Els propers a remodelar seran el de Bonaterra II que es renovarà totalment i el de la Plaça Llobregat d’Albinyana.

El programa “Juguem als Parcs” compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.