ENGEGA LA CAMPANYA "ALBINYANA, TRIA BÉ" PER MILLORAR EL RECICLATGE DELS RESIDUS DOMÈSTICS

L’Ajuntament d’Albinyana intensifica les accions perquè el municipi sigui cada vegada més sostenible ir esponsable ambientalment, amb l’objectiu de gaudir d’un entorn de qualitat a través de la millora de l’espai públic.

Una d’aquestes accions previstes serà la campanya de reforç de la recollida selectiva de residus domèstics que ha començat avui  i finalitzarà el 13 d’agost, i que té com a lema "Albinyana, tria bé"

La campanya té la seva justificació en el deficient reciclatge que es fa al municipi dels residus domèstics. Actualment, només es recicla un 24% dels residus mentre que elso bjectius d’Europa i Catalunya marquen un mínim d’un  60%.

La campanya, que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona, té com a finalitat donar informació sobre com separar correctament les diferents fraccions de la recollida selectiva, posant un èmfasi especial en la fracció orgànica i els envasos, ja que són les que major volum d’impropis presenten. Per fer-ho es preveu dur  a terme les següents accions:

  • Visites porta a porta als domicilis per part d’un equip d’educadors ambientals, a través de les quals es lliurarà un tríptic i un imant informatiu i també un petit obsequi d’agraïment.

  • Instal·lació d’un punt informatiu itinerant en horari de les 9:30 h a 13:30 h, per diferents espais concorreguts del municipi a través del qual també es donarà informació es lliurarà el material informatiu generat per a la campanya.


    Les dates i les ubicacions previstes de la carpa informativa són les següents:

    Piscina Municipal, La Papiola i Bonaterra: Cada dissabte entre el 16 de juliol i el 13 d'agost.

    Les Peces: els dimecres 20 i 27 de juliol

    Albinyana: els dimecres 3 i 10 d'agost

    Es preveu també la realització d’una campanya digital a través de les xarxes socials de l’ajuntament.

La campanya coincidirà amb una campanya similar de reforç que farà l’empresa ECOBP a diferents municipis de la comarca, entre els quals hi ha Albinyana.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre la campanya o el servei de recollida de residus  podeu contactar amb l’Ajuntament a través del c/e aj.albinyana@albinyana.cat o al Tel. 977687818.