BASES 3R CONCURS INSTAGRAM FESTES MAJORS ALBINYANA

La regidoria de Festes organitza el 3r concurs fotogràfic a la xarxa social d'INSTAGRAM.

Com es pot participar:

1. Qualsevol persona pot participar sempre que tingui un perfil públic on aparegui la fotografia de les festes degudament etiquetada amb el hashtag #FESTESMAJORSALBINYANA2022

2. Les obres hauran de ser pròpies i originals de la persona que publiqui la foto al seu perfil. Es limita a 12 fotografies per participant. Es poden penjar a partir del dia 2 d'agost i durant tot el mes. El concurs acabarà a les 23:59 h del 31 d'agost.

3. Les imatges poden ser d'actes, activitats, preparatius de la festa, moments posteriors, de qualsevol de les Festes Majors de Bonaterra, la Papiola, Albinyana i Les Peces.

4. Cap imatge podrà tenir contingut obscè, violent, ofensiu o discriminatori.

5. En cas que hi surtin persones, sobretot si són menors d'edat, caldrà que la imatge hagi obtingut -si cal-  l'autorització prèvia.

6. L'organització del concurs es reserva el dret de rebutjar les imatges que no compleixin els requisits d'aquestes bases.

7. El jurat premiarà la millor fotografia i la segona millor fotografia. També hi haurà premi per a la fotografia del concurs amb més  m'agrada/likes i la segona amb més m'agrada/ likes.

El període d'acceptació de likes acaba a les 23:59 h del 4 de setembre.

8. L'import dels premis serà de 120 € per a la millor fotografia, 60 € a la segona fotografia premiada, 60 € a la votada amb més likes i 30 € a la segona votada amb més likes.

9. El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà el dia 10 de setembre al migdia. El jurat estarà format per representants de l'Ajuntament, d'entitats culturals del municipi, de l'Escola Joan Perucho i del Grup Fotogràfic.

10. Els drets d'imatge seran propietat de l'autor/a de la fotografia compartida amb règim de copropietat que marca la normativa d'Instagram. L'Ajuntament d'Albinyana podrà fer ús de les fotografies en qualsevol mitjà mencionant sempre el nom de l'autor/a