DIGITALITZADES I ACCESSIBLES A INTERNET LES LLEVES- EXPEDIENTS DE "QUINTES" DE 1877 A 1920

L'Arxiu Comarcal del Baix Penedès continua treballant per què la documentació conservada de la comarca sigui preservada i accessible a la ciutadania.

En aquesta ocasió, s'ha procedit a fer accessibles telemàticament els expedients de lleves d'Albinyana, l'Arboç, Banyeres del Penedès, Bellvei, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit, el Montmell, Sant Vicenç de Calders, Sant Jaume dels Domenys i el Vendrell. En el document adjunt, es descriu detalladament la documentació tractada que abraça de 1824 a 1921.

Fruit d'aquesta tasca, s'han fet accessibles un total de 56.926 imatges associades als inventaris dels fons municipals ja disponibles a través del Portal Arxius en Línia del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

DADES D'ALBINYANA

Pel que fa a les dades del nostre municipi, s'han digitalitzat les lleves que van des de 1877 fins a 1920. Hi ha un total de 3.184 imatges.

Gràcies a aquesta feina feta des de l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès es fa accessible la informació per a totes aquelles persones investigadores interessades en la recerca sobre àmbits del passat dels nostres pobles i també pot interessar a altres usuaris de l'Arxiu.

Accediu a la documentació digitalitzada al Portal Arxius en línia clicant l'enllaç següent: VÉS-HI PER VEURE LES DADES