ALBINYANA TINDRÀ UNA ÀREA PER AUTOCARAVANES

El Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) ha aprovat definitivament el ‘Projecte executiu de les obres de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes del Baix Penedès’, amb un import total, IVA inclòs, de 107.926,78 euros.

El cost de la redacció tècnica d’aquest projecte ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona i permet disposar de l’estudi tècnic realitzat per un enginyer de camins, canals i ports amb el detall i cost de les obres necessàries per a poder licitar i executar les obres als diferents municipis de la comarca penedesenca que participen al projecte.

Els municipis que hi participen són els següents: Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit i Sant Jaume dels Domenys. En aquests moments estan en tràmit d’aprovació els diferents convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal i els ajuntaments per a poder finançar les obres d’execució que també comptaran amb el suport de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’una aposta per captar un tipus de turisme que està a l’alça a Europa.

La zona d'autocaravanes a Albinyana estarà ubicada a les instal·lacions del poliesportiu municipal. Serà un espai  amb servei d’aigua potable, il·luminació, un dipòsit amb punt de recollida d’aigües residuals i un espai de picnic. 

Els usuaris podran estar-hi un màxim de 48 hores i el manteniment anirà a càrrec de l’Ajuntament.