ALBINYANA COMMEMORARÀ DURANT EL 2024 L'ANY MANUEL BOFARULL

Albinyana commemorarà  durant tot l'any 2024 el Centenari del naixement de Manuel Bofarull i Terrades.

L'acte d'obertura de l'any Bofarull es va fer dissabte passat a la Societat d'Albinyana, amb l'estrena d'un documental "Recordant a Manuel Bofarull" on familiars, amics  i historiadors del Penedès repassaven la trajectòria vital de Manuel Bofarull.

Posteriorment, una taula rodona amb la participació dels historiadors  Joan Solé Bordas, Joan Latorre, Salvador Arroyo, Miquel Casellas, la directora de l'Arxiu Comarcal, Nati Castejón, el president de l'Institut d'Estudis Penedesencs, Ramon Arnavat i moderada pel regidor de Cultura, Marc Casellas, va reviure la figura de l'escriptor i historiador que va estar vinculat al poble d'Albinyana durant motls anys, on residia a una casa de la Plaça Vella durant els estius i molts caps de setmana.

L’acte va ser organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albinyana i va aplegar un nombrós públic. Va servir també per exposar que entre les activitats previstes hi ha l'edició d'un llibre amb  poemes de Manuel Bofarull, un gènere no publicat fins ara. Precisament, la felicitació nadalenca que l'Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi, enguany, recull un poema de Bofarull.