Quim Nin reescollit alcalde

Constituït el nou Ajuntament pel període 2015/2019

.

Joaquim Nin va tornar a ser investit alcalde l'Albinyana en la constitució del nou Ajuntament aquest passat dissabte. El ple es va fer a les dotze del migdia amb una sala de sessions plena de gent.
Inicialment es va constituir la mesa d'edat formada per Francisco Cohard com a regidor electe més gran i per Joan Enric Nin, com el més jove. Després de la comprovació de les actes de cada regidor electe, a partir dels resultats electorals del passat 24 de maig es van fer les promeses i juraments del càrrec. Dos representants de CiU i l’únic regidor d’ERC van prometre amb la fórmula proposada per l’Associació de Municipis per la Independència.

:
Seguidament es va fer l'elecció del nou alcalde. Cada grup va presentar el seu cap de llista, Quim Nin per CiU, Maria Jesús Sequera pel PSC i Joan Enric Nin per part d’ERC. El resultat va ser de sis vots per Quim Nin, quatre per la cap del PSC i un per l'únic representant d'ERC.

:


Quim Nin, que va obtenir la confiança majoritària per cinquena vegada consecutiva en unes eleccions municipals, va demanar actituds positives a tots els regidors electes. «Amb respecte en la manera de pensar, però buscant més la suma que multiplica que la divisió que resta, és hora d’afrontar amb rigor i seriositat els reptes que tenim al davant i de fer possible el programa amb el que ens hem presentat», va apuntar Nin.

:


Les referències personals al fet de ser fill de pagesos, la necessitat d’actuar amb grans dosi d’humilitat i el compromís explicit amb el país, amb les entitats locals i amb els veïns del municipi van marcar el discurs del reescollit alcalde. Una vegada acabat el ple es va fer una foto a l'entrada de l'Ajuntament amb tots els regidors i regidores que hi haurà en aquest període al consistori d'Albinyana.