Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, visita el municipi

El passat dissabte al migdia, l’alcalde d’Albinyana, Quim Nin acompanyat d’altres regidors del consistori, van participar en la inauguració de la nova pista de pàdel a les instal·lacions del Club Poliesportiu Les Peces.

:

L’acte el va presidir, el Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau i la diputada a la Diputació de Tarragona i alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras. Ambdues institucions publiques han ajudat a finançar aquest nou espai esportiu.

:

En els parlaments d’inauguració, totes les autoritats van valorar la feina que fan clubs petits en tamany i nombre d’associats com el de Les Peces per tal de fer arribar l’esport a tots els racons de Catalunya. També va tenir un protagonisme destacat el president de l’entitat , Celestí Puig, que capitaneja el club des de fa molts anys i que amb l’ajut de la seva junta directiva ha impulsat la construcció de la primera pista de pàdel al municipi. Totes les intervencions van destacar la feina constant i desinteressada de Puig en la defensa del Club.

:

Després de la tallada de cinta i dels parlaments, autoritats, membres de junta i convidats van fer una ràpida visita a les instal·lacions, on destaca la piscina, la pista de tennis, el frontó i una pista poliesportiva.

.