Tito Figueras, guanya el 17è Concurs de Pintura Ràpida

El pintor tarragoní, Tito Figueras, ha guanyat el 17è concurs de pintura ràpida d’Albinyana. El segon premi va ser pel sabadellenc Francesc Püell Melà. El concurs es va fer diumenge passat dins els actes de la Festa Major de la localitat.

 

.

Tito Figueras, que va estudiar pintura i dibuix de jove a l'escola taller de la Diputació de Tarragona, ha realitzat exposicions a les ciutats més importants d'Europa i ha guanyat diversos premis de pintura jove i ràpida. És un amant de la pintura, dels viatges i un apassionat del cinema i de la lectura.

.

L’obra guanyadora il•lustrarà el calendari del proper any 2016, conjuntament amb la fotografia que guanyi el concurs que es fa aquest proper cap de setmana dins els actes de la Festa Major de les Peces. Aquest calendari de sobretaula es reparteix al voltant de les festes nadalenques per totes les llars del municipi.

 

 

  

Finalment, els tres accèssits en categoria infantil han estat atorgats als treballs d'Arnau Grifoll, Júlia Nin i Ferran Miravent. L'accèssit categoria juvenil va ser per Ot Arbós     


.