Quinze anys de Tres Tombs a Les Peces

 

 

Les peces va acollir el passat diumenge al matí la quinzena edició de la festa dels Tres Tombs. La festa l’organitza cada any l’Associació dels Tres Tombs. En la present edició va aplegar una total de quaranta-un carros de pagès i carruatges de passeig i seixanta-dos cavalls de sella que van passejar pels carrers de Les Peces. La comitiva anava encapçalada per la banda de cornetes i tambors “Verge de Misericòrdia” de Reus, el carro amb la imatge de Sant Antoni i el carro dels tortells.

.

El recorregut pel cas antic del nucli va arribar fins a l’església del Sagrat Cor on mossèn Josep Maria Serra , va fer la benedicció dels animals i després dels Tres Tombs es va fer el lliurament de records a tots els participants.

.

Enguany i en commemoració dels quinze anys de festa es va lliurar un barrer de cowboy a cada persona que hi ha participat. El barret portava una cinta que mostrava la celebració. La consolidació de la festa es demostra amb l’origen ben divers dels participants. Tornen molts anys perquè agraeixen l’atenció que reben des de l’organització i l’ambient que es genera durant l’esmorzar que precedeix la comitiva pels carrers. A part el recorregut per Les Peces és pla, fet que permet el lluïment dels animals, genets, carruatges i carros.

 
 

Diumenge van passejar pels carrers de les Peces provinents des de diferents poblacions veïnes com la Bisbal, Llorenç, Banyeres, Santa Oliva, El Vendrell o Calafell, o més llunyanes com El Catllar, Vilaverd, Valls, Sant Llorenç d’Hortons, Vilanova i la Geltrú o Ivars d’Urgell. Entre els cavalls de sella va destacar la gran participació del Centre Hípic de Bonastre.

:
 La festa organitzada per l’Associació dels Tres Tombs local, amb el suport de l’ajuntament d’Albinyana i la Diputació de Tarragona, l'Agrupació Recreativa les Peces, la Cooperativa Agrícola local i establiments comercials del municipi.

 

.

.
.

.

.