Segon any amb un centre obert durant tot l'estiu

Aquest estiu, per segon any consecutiu, es realitza un centre obert durant el període de vacances escolars d'estiu. Aquest servei s'emmarca dins el contracte programa signat entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i el Departament de Treball, Afers Socials i Família. Per fer-­ho efectiu l'Ajuntament d'Albinyana ha signat un conveni amb el Consell Comarcal.

El servei, que es realitza a les instal·lacions del parc Aqualeón, i amb els monitors i educadors d'Aresta SCCL, dona resposta a les necessitats sociòeducatives dels menors, amb la finalitat d'educar en el temps lliure i oferir una vivència positiva i amb valors. El nombre de participants és de 20 infants.

A part del servei de monitoratge, també reben un servei de cuina d'un esmorzar i un dinar per a cada participant. L'activitat es realitza de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 3 de la tarde. I va començar el 27 de juny i acabarà el proper 26 d'agost.

El cost del projecte és de 16.647 €. Aquesta activitat permet avançar cap una societat cohesionada, plenament inclusiva, i ajuda a atendre aquelles situacions de risc, amb dèficit de vulnerabilitat social especialment en els nens en la primera infància, que viuen en famílies que estan en seguiment als Serveis Socials Bàsics i/o a l'equip comarcal de L'EAIA (Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència).