Ramon Pujolà, guanyador del 18è Concurs de Pintura Ràpida

El pintor Ramon Pujolà va guanyar el passat diumenge el XVIII concurs de pintura ràpida d'Albinyana.

Autor Primer Premi: Ramon Pujolà

L'obra premiada recull una part del carrer Bonastre del nucli albinyanenc, només combinant blancs, grisos i negres. És la primera vegada, en totes les edicions, que el jurat va premiar un quadre d'aquestes característiques. Ramon Pujolà, és un professor d'història de l'art, i reconegut pintor de Sant Pere de Ribes, que ha estat premiat en molts concursos arreu del país i que a Albinyana ja s'havia endut el primer premi en l'edició de l'any 2010.

El concurs també va tenir dos segons premis que es van endur els pintors de Ernest Descals (Manresa) i Joan Calveras (Casserres).

 

Autor Segon Premi: Ernest Descals

          

Autor Segon Premi: Joan Calveras

 

Des de la primera edició es fa aparellat amb el concurs d'adults una mostra infantil que pretén fomentar l'esperit artístic. Els treballs premiats infantils van ser enguany els de Tao Solet, de Bonastre, Júlia Nin del Papiolet i Ot Arbós, del Vendrell.

La pintura guanyadora junt amb la fotografia premiada en el concurs fotogràfic que es farà aquest proper cap de setmana dins els actes de la Festa Major del nucli de Les Peces seran reproduïts en el calendari del proper any que al voltant de les dates nadalenques es fa arribar, per part de l'ajuntament, a cada casa del municipi.

El concurs de pintura ràpida d'Albinyana organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Albinyana té el patrocini de la Diputació de Tarragona i de l'Aqualeón.