2 joves en pràctiques contractats per l'Ajuntament

Durant 6 mesos, dos agents cívics mediambientals desenvoluparan projectes relacionats amb l'àrea de Medi Ambient, incidint en un programa per augmentar la conscienciació amb el medi ambient i la necessitat d'augmentar la recollida selectiva de residus urbans.

 

Aquest passat dimarts han començat a treballar en pràctiques a l'Ajuntament d'Albinyana els 2 joves que han participat en la convocatòria de subvencions del Servei d'Ocupació de Catalunya dins de la convocatòria del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.


El projecte en el qual realitzaran les pràctiques està relacionat amb la sostenibilitat, l'educació ambiental i el reciclatge i el perfil són d'agents cívics mediambientals.

 

Els dos joves menors de 29 anys disposen d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títol oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat. Cadascun d'ells ha passat el procés de selecció i compleixen tots els requisits exigits a les Bases de la convocatòria. El contracte de pràctiques és de 6 mesos a jornada complerta.


L'Ajuntament d'Albinyana rep aquesta subvenció cofinançada pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal, i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil que porta per lema "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur".