45 carros a la 16ena edició dels Tres Tombs a Les Peces

Les Peces va acollir el passat diumenge una nova edició de la festa dels Tres Tombs. Aquest any era la setzena  edició d’aquesta celebració en aquest nucli de població del municipi d’Albinyana.

 
La festa organitzada per l’Associació dels Tres Tombs, va acollir quaranta-cinc carros de pagès i carruatges de passeig i quaranta-un cavalls de sella  que van passejar pels carrers de les Peces. El recorregut el va encapçalar la Banda de Cornetes i Tambors “Verge de la Misericòrdia de Reus”, el carro amb el Sant Antoni i el carro dels tortells.

 

 

El recorregut pel cas antic del nucli, va ser seguit per centenars de persones. La benedicció dels animals es va fer a l’església del Sagrat Cor i va anar a càrrec del  mossèn local, Josep Maria Serra. Els participants a la festa van venir, de diferents poblacions del Baix Penedès com la Bisbal, Llorenç, Banyeres, Santa Oliva, El Vendrell o Calafell També hi havia participants de Valls, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Vilaverd o Ivars d’Urgell.

 

 


La festa organitzada per  l’Associació dels Tres Tombs local, té el suport de l’ajuntament d’Albinyana i la Diputació de Tarragona, l'Agrupació Recreativa les Peces, la Cooperativa Agrícola local  i diferents establiments comercials del municipi
.