Albinyana camina durant el matí del 1r de maig

Des de fa tretze anys, cada 1r de maig, organitzada per l'Ajuntament d'Albinyana es fa una caminada popular per diferents indrets del municipi. La sortida s'ha fet a les 9 de matí de l'esplanada que hi ha davant de l'edifici de la cooperativa, ha anat precedida per la fotografia de rigor a la rotonda d'entrada al poble. Per carretera s'ha anat fins a l'entrada d'Aqualeón i allà s'han agafat diferents camins per fer el recorregut de prop d'onze quilòmetres. S'ha passat per les zones de la Font d'en Bordà, Escarnosa, la Papiola, camí de Cal Mata, camí de cal Grill i la Rasa que ha portat, novament, als participants fins al costat mateix de la Cooperativa.


El recorregut ha permès passar per bonics corriols de zones boscoses. També s'han pogut veure paisatges primaverals de camps de sembrats i vinyes brostades. L'itinerari ha trepitjat també els nuclis urbans de la Papiola i Bonaterra, on en el centre cívic s'ha fet l'aturada per esmorzar i recuperar forces, i també s'han passat pels nuclis històrics de les Peces i Albinyana.


La caminada, al que hi han participat una cinquantena de persones de totes les edats, ha acabat al voltant de la una del migdia.