20 anys de l'Associació d'Avis

Enguany l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Albinyana celebra el seu 20è aniversari.

 

La idea dels socis fundadors el 1997 ha arrelat i ha fet que a l'entitat s'hi hagin aplegat centenars de persones al llarg de tots aquests anys, majoritàriament de Bonaterra, tot i que hi ha socis de la resta de nuclis del municipi. A la festa dels fundadors només hi era Sebastián Fernández, qui va recollir la placa de reconeixement que des de l'Ajuntament es va lliurar a l'entitat. La resta de membres que van fundar l'entitat van ser els senyors Francisco Camacho, l'ànima dels primers anys i un president que va deixar petjada, José Campos, Juan Luque. i Salvador Hernández.

   

 L'entitat fa la seva vida social al centre cívic de Bonaterra. Precisament, gràcies a la seva vitalitat fa més de 10 anys es va ampliar el local per atendre més les demandes que es feien des del col·lectiu de gent gran.

 

La festa del 20è aniversari es va fer dissabte amb un minut de silenci en homenatge a les persones que han traspassat al llarg del darrer any, el lliurament de les plaques commemoratives a socis majors de 80 anys - enguany a Emma Docampo i a Paulino Alvaréz- i de les copes als guanyadors del campionat social de petanca. Un berenar-sopar i un ball d'aniversari van tancar la jornada.

Els discursos de l'actual president, Felipe López, on va demostrar l'estima d'ell i la seva junta vers l'associació i l'alcalde d'Albinyana, Quim Nin, que va destacar en el seu parlament que "Jubilar-se del treball no és jubilar-se de la vida. I els avis del nostre municipi ens ho han demostrat al llarg dels darrers vint anys i segur que ho seguiran fent en els pròxims temps. L'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Albinyana ha esdevingut punt de trobada de les grans persones."