Subvencions a entitats del municipi

L'Ajuntament d'Albinyana va aprovar en sessió plenària el passat 5 d'octubre un conveni de col·laboració amb l'Agrupació Recreativa les Peces per col·laborar en la construcció d'un local per a l'entitat. El conveni preveu que, una vegada construït el nou edifici, l'Ajuntament podrà fer-ne ús per a activitats municipals per un total de 12 dies l'any i durant 25 anys. L'import econòmic de l'ajut serà de 75.000 euros repartits en tres anualitats. En els propers dies es farà efectiu el pagament de 12.000 euros per cobrir despeses de l'enderroc de la seu vella i del projecte de la nova seu.

 

D'altra banda la Junta de Govern local del passat dia 17 de novembre va concedir un ajut de 1.500 euros a l'Agrupació de Defensa Forestal "Clot de Bou" destinades a satisfer les activitats realitzades per a la prevenció i extinció d'incendis forestals i per a divulgació i formació dels membres de l'Agrupació. L'ADF està formada pels municipis d'Albinyana, Masllorenç i la Bisbal del Penedès.

 

En la mateixa Junta de Govern Local es va aprovar una subvenció al Club Poliesportiu Les Peces per import de 896 euros destinats a cobrir les despeses d'activitats realitzades durant el darrer període.