1a NIT DE PREMIS

L'Ajuntament d'Albinyana, vol proposar a totes les entitats del municipi, la participació en la 1a Nit de Premis d'Albinyana.


Es tracta de fer una Festa per reconèixer a totes aquelles persones i iniciatives que han destacat en la seva feina o acció a favor del municipi.


Es vol celebrar la 1a Nit coincidint amb el sopar que anualment es fa a benefici de la Marató de TV3, que enguany serà el dissabte 16 de desembre.


En aquesta Nit de Premis, que es preveu que a partir d'aquesta primera edició se celebri cada any, es proposa que s'atorguin dos premis:
a) A una entitat o col·lectiu que hagi destacat per organitzar activitats amb ressò al Municipi o que s'hagi distingit per millorar desinteressadament la cultura, la promoció o la divulgació del municipi.

b) A una persona individual, per valorar la seva trajectòria vital en favor del municipi, bé sigui en àmbits socials, culturals, econòmics.

 

En cada categoria, es podrà concedir algun premi especial, per algun fet destacat al llarg de l'any.


Per escollir els premiats, es demanarà a cada entitat que proposi candidatura de premiat a cada apartat (un màxim de dos candidats per cada categoria) abans del dia 8 de desembre.


El dimarts 12 de desembre, es reuniria la Comissió d'Entitats, per fer la reunió on es proposarien els Premiats en aquesta 1a edició.


El premi consistirà en una figura commemorativa de record, un diploma acreditatiu i un lot de productes de la Cooperativa Local, que es lliuraria en el sopar del dia 16 de desembre.