Entrada en funcionament el caixer automàtic d'última generació

Un acord entre la Diputació de Tarragona – BASE, CaixaBank i l'Ajuntament d'Albinyana ha permès la instal·lació d'un caixer automàtic d’última generació al carrer Carretera, 12 d'Albinyana. Fins ara no hi havia al municipi cap dispositiu d’aquest tipus.

 

La instal·lació d'aquest dispositiu d’última generació “Punt Groc” s'ha fet en un edifici de propietat municipal. A partir d'ara veïns, empreses i organismes públics podran fer gestions amb tota facilitat, com per exemple, treure diners o realitzar transferències, entre molts d’altres. El terminal "Punt Groc" està dotat d’innovacions pioneres, com un disseny amb doble pantalla, tecnologia contactless per operar sense haver d'inserir físicament la targeta o unitat de reconeixement de bitllets d'última generació que fa possible la liquidació automàtica de l'import en compte i l'ingrés directe de xecs.

 

El conveni que es va signar entre CaixaBank, la Diputació de Tarragona-BASE i l'Ajuntament preveu que s'assumeixen a parts iguals el cost del caixer. Per la seva part, CaixaBank ha aportat la tecnologia i la instal·lació i ara es farà càrrec del manteniment. Per part de BASE ha adaptat tot el seu sistema de pagament perquè sigui efectiu a través d’aquest sistema.

 

CaixaBank compta amb una presència en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 93% dels municipis de més de 5.000 habitants. A partir d'ara també estarà present al municipi albinyanenc.

 

L'alcalde d'Albinyana, Quim Nin ha ressaltat el caire útil d'aquest acord. "Dono les gràcies a la Diputació i a CaixaBank l'esforç que han realitzat en pro del territori i de les seves persones, en una aliança estratègica entre els àmbits públic i privat."