Agost festiu al municipi d'Albinyana

Aquest primer cap de setmana d'agost, s'encetaran els actes festius que durant tot el mes ompliran de festa als diferents indrets del municipi d'Albinyana.

 

Bonaterra, com cada any, encetarà el programa festiu que tindrà continuïtat el segon cap de setmana a la Papiola. Al poble d'Albinyana, enguany els actes de la Festa Major coincidiran amb la festa del patró, Sant Bartomeu, i els actes aniran des del 23 fins al 26 d'agost. El calendari de Festes Majors acabarà a Les Peces, entre el 31 d'agost i el 3 de setembre.

 

Cada programació té el seu segell particular, ja que està pensada en bona part per les entitats que hi ha a cada nucli del municipi. Així el paper de la Societat Recreativa a Albinyana, l'Agrupació Recreativa a les Peces, l'ARA a Bonaterra o l'Associació de Veïns a la Papiola, per citar alguns exemples, són determinants en el desenvolupament de diferents actes.

 

Quim Masferrer, Dàmaris Gelabert i la Loca Histèria actuaran al municipi.

Entre les actuacions més destacades de la programació hi ha la de l'actor Quim Masferrer, que presentarà el seu espectacle "Bona Gent" el diumenge 26 d'agost al vespre. El mateix dia a la tarda, hi ha previst un concert en família amb la Dàmaris Gelabert i la seva Banda. Els dos actes tancaran la festa major albinyanenca i es faran a la pista de l'escola Joan Perucho.

 

A les Peces, el concert jove d'enguany anirà a càrrec de "la Loca Histèria" a la nit del 1r d'octubre. L'acompanyarà la marxa de "Ràdio Esventada".

 

Actes per a tots els públics.

La programació inclou actes esportius com campionats de pàdel, natació o petanca, activitats adreçades als més petits com inflables a les piscines, animacions infantils o festes d'escuma, sopars populars a la fresca, cercaviles de foc i de grups de cultura popular, xarangues, i balls amb orquestres com la Girasol a Albinyana, la Pentagrama a Bonaterra, l'Slogan a les Peces i el show de la Macro Disco Làser Show by Rufino a la Papiola, les tradicionals cantades d'havaneres que enguany les faran els grups "Els Cremats" i "Port Vell", una nit de monòlegs i diferents dj's posaran més música i animació a l'agost festiu albinyanenc.

 

Tenen també un protagonisme destacat de totes les entitats i grups locals En destaquen, les cercaviles de la bèstia de foc Nyctalus, les matinades dels grallers "La Cresta de la Canya", i la dels "Els Desmanegats" a les Peces, les exhibicions dels grups locals que ballen flamenc, o l'estrena de la festa major albinyanenca que serà un espectacle preparat per la companyia Rovirart.

 

Portada programa

La portada del programa de mà l'ha feta el dibuixant i il·lustrador vendrellenc, Jordi Beltran. En ella es recullen diferents aniversaris que enguany es viuen al municipi: el 20è aniversari de la declaració de la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat de l'art rupestre de la Mediterrània on hi ha la cova de Vallmajor, el 10è aniversari de la nova escola Joan Perucho i els 5 anys de l'estrena dels Capgrossos locals.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

,

.

.

.

.