Vila Arimany, guanyador del 20è Concurs de Pintura Ràpida

El pintor Joan Vila Arimany va guanyar el passat diumenge el XX concurs de pintura ràpida d'Albinyana.


Aquesta és la primera vegada que el guanyador participava en el concurs albinyanenc. Joan Vila Arimany és un reconegut pintor, que viu a Sant Quirze del Vallès, que ha fet exposicions individuals arreu de Catalunya i també a diferents ciutats espanyoles, com per exemple, Madrid, Bilbao, Lleó, Burgos o Mallorca La seva obra forma part de col·leccions privades nacionals i internacionals, pinacoteques i museus municipals. L'obra premiada es veu el nucli del poble.
  Primer Premi. Autor: Joan Vila Arimany

 

El concurs també va tenir un segon premi que es va endur el pintor Mark Harmon, que viu a Carolina del Nord i que actualment passa una temporada a Tarragona, amb un quadre on va pintar l'inici del carrer Major.
   Segon Premi. Autor: Mark Harmon

 

El jurat el van formar representants de la Societat d'Albinyana, de l'Agrupació Recreativa les Peces, d' Aqualeón, el pintor local Baldiri Casellas i la regidora de cultura, Rosa Ribas.

Acompanyant al concurs, des de la primera edició es fa una mostra infantil que pretén fomentar l'esperit artístic. Els accèssits de les pintures infantils van ser per Enric Nin d'Albinyana, Júlia Nin del Papiolet i Anna Vila de Tarragona.

   

 

La pintura guanyadora junt amb la fotografia premiada en el concurs fotogràfic que es fa a la xarxa Instragram durant totes les festes majors del municipi, (bases a www.albinyana.cat) seran reproduïdes en el calendari del proper any 2019 que al voltant de les dates nadalenques es fa arribar a cada casa del municipi.

El concurs de pintura ràpida d'Albinyana està organitzat per l'àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Albinyana que té el patrocini de la Diputació de Tarragona i de l'Aqualeón