Làmpades LED a tota La Papiola

En els propers dies seran substituïdes les làmpades actuals dels fanals de l'enllumenat públic de tots els carrers de La Papiola per unes de llum led.

 

L'actuació consisteix en la substitució de 187 llums que ara són de vapor de mercuri d'alta pressió i de sodi. Les noves làmpades permetran estalvis en el consum d'energia que poden arribar al 80%. També es posaran nous punts de llum a la zona final del carrer Albinyana i al carrer Xiprer.

 

Ara, els carrers disposen d'un servei d'enllumenat públic exterior en males condicions tècniques, amb uns nivells d'il·luminació insuficients o excessius, amb part de les lluminàries envellides i amb un baix rendiment lumínic.

 

La solució adoptada permetrà un estalvi energètic i econòmic, s'igualaran els nivells d'il·luminació, millorant la uniformitat mitjana de servei i la qualitat cromàtica de la llum.

 

La renovació es va adjudicar el passat mes de juny a l'empresa SECE, per un import de 50.073,20 €.

 

La primera actuació al municipi de canvi a lluminàries LED es va fer al carrer i a la Plaça Llobregat al nucli d'Albinyana. Després de la Papiola està previst que les properes actuacions de canvi es facin a Bonaterra i a les Peces.