Una foto feta per Anna Urpí, guanyadora del Concurs d'Instagram de l'estiu festiu d'Albinyana

 

Una fotografia d'Anna Urpí, veïna del Papiolet i vinculada al poble, va ser l'escollida pel jurat de la primera edició del concurs d'Instagram com la guanyadora d'aquesta primera edició. La fotografia recull el cel de la Plaça Major albinyanenca en la diada de Festa grossa. Les fotografies finalistes són de Jordi Pinent, amb un moment de la cercavila de foc i de Marc Casellas, on capta un moment de l'actuació castellera dels Bous de la Bisbal a les Peces.

Anna Urpí

 

Jordi Pinent

Marc Casellas

 

En l'apartat de fotos amb més likes la més votada la va fer Lara Molina Gutiérrez, que també recull els pilars de la colla castellera de la Bisbal i la segona és d'Alex Escofet que recull un moment dels inflables aquàtics a la piscina municipal.

Lara Molina Gutiérrez

Alex Escofet

 

Les fotografies guanyadores es poden veure a la web de l'ajuntament. El lliurament de premis es farà dins la programació de la Fira d'Artesania que es farà el proper mes d'octubre. El jurat el van formar representants de la Societat d'Albinyana, l'Agrupació Recreativa Les Peces, l'escola Joan Perucho i l'Ajuntament.