Pagament fraccionat d'impostos sense interessos

L'àrea de Gestió Tributària de l'Ajuntament d'Albinyana informa que BASE-Gestió d'Ingressos, organisme autònom de la Diputació de Tarragona, que gestiona els impostos i taxes municipals té creat el Compte de Pagament Personalitzat, una eina que permet als contribuents agrupar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar-ne el pagament en nou mensualitats sense interessos. Aquest sistema es va crear l'any passat, i ja s'hi van acollir diferents veïns i veïnes del municipi.

 

Quins tributs es poden fraccionar?: L'impost sobre béns immobles (IBI), l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l'impost sobre activitats econòmiques (IAE). També les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu (guals, recollida d'escombraries, etc.).

 

Els contribuents interessats de sol·licitar aquest servei de cara a l'any 2019 poden fer-ho fins al proper 31 de desembre via telemàtica a la web de BASE, www.base.cat, o en qualsevol de les 39 oficines repartides pel territori. Trobareu tota la informació en el tríptic adjunt.

 

Compte de Pagament Personalitzat [PDF]